Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot onze Zakelijke Vaartochten.

Dit zijn echter slechts suggesties; neem gerust contact met ons op voor een vaartocht die speciaal voor u is georganiseerd.

Entertainen en Ontvangen

Wilt u op een bijzondere manier uw zakenrelaties ontvangen, uitnodigen voor een presentatie of een zakelijk voorstel? Huur het luxe jacht de Miramar, zodat u indruk zult maken. Eventueel kan aan boord van de Miramar een lunch, diner of een hapje en een drankje geserveerd worden. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden en/of een prijsopgave. Veel grote bedrijven gingen u reeds voor!

Beurs of Evenement

Wilt u met uw zakenrelaties, investeerders of medewerkers een beurs of evenement bezoeken? Doe dit in stijl en boek een vaartocht met de Miramar, eventueel met een overnachting in de haven van de bestemming.

Culinaire Tocht

Wilt u uw zakenrelaties op een bijzondere manier ontvangen? Of wilt u uw culinaire kennis op een bijzondere manier aan uw relaties presenteren? Tijdens een vaartocht met de Miramar kunt u genieten van een heerlijk diner of lunch, eventueel door u zelf, aan boord van de Miramar, bereid. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en een prijsopgave.

Teambuilding

U wilt een personeelsuitje organiseren voor uw werknemers of collega's, maar wat zult u dit jaar organiseren? Nodig uw werknemers of collega's uit voor een onvergetelijke dag op het water en een ervaring rijker. Samen met uw werknemers of collega's vaart u langs de Zeeuwse bezienswaardigheden zoals de Zeelandbrug of de Oosterscheldekering. Ondertussen geniet u van een hapje en een drankje en kunt u de jaarcijfers doornemen of een nieuwe doelstelling bespreken. Geen zin in zakelijke onderwerpen tijdens uw Teambuilding? Wellicht kunt u een hengeltje uitgooien of aan wal gaan in 1 van de Zeeuwse havens. Ook buiten de Zeeuwse wateren kunt u een enerverende dag aan Teambuilding plannen; Uw captain maakt een vaar route op maat, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bussines Meeting

Nodig uw zakelijke relaties uit voor een vaartocht waarmee u indruk maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zakelijke relaties uit het buitenland uitnodigen voor een diner met uitzicht op de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering. Ook kunt u tezamen varen naar een door u gekozen plaats van bestemming, alwaar u de nacht doorbrengt in een geboekte suite aan de wal. Vervolgens vaart u de volgende dag weer terug. Deze vaartocht is tevens mogelijk voor meerdere dagen en nachten. Meerdere bedrijven gingen u voor, vraag naar de uitgebreide mogelijkheden!

Ongestoord en Discreet vergaderen

Zoekt u een locatie om ongestoord en discreet te kunnen vergaderen? Nodig uw zakelijke relaties uit voor een vergadering in luxe op het Veerse Meer, de Oosterschelde, de Westerschelde of een door u gekozen locatie. Op het water krijgt ongestoord en discreet vergaderen een hele andere betekenis. Ongestoord is op de Miramar ook echt ongestoord en dit geldt eveneens voor de discretie; het is immers onmogelijk om op het water gestoord te worden tijdens een bespreking of vergadering. U kunt zelf uw vaarbestemming kiezen, in overleg met de captain wordt een vaarroute uitgezet. Zo kunt u bijvoorbeeld langs de Zeelandbrug varen of de Oosterscheldekering, de captain weet de mooiste routes langs de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op het water. Over indruk gesproken: (zaken)relaties zullen onder de indruk zijn van de luxe aan boord en de snelheid van het jacht. Er is meer dan voldoende ruimte om gezamenlijk te vergaderen. Op het water vindt u de ultieme rust, waardoor veel vergaderingen en besprekingen een succesvolle afsluiting zullen hebben.

Bovenstaande vaartochten zijn slechts suggesties. Aarzel niet om uw idee voor een vaartocht aan ons voor te leggen; wij bieden u een vaartocht op maat!

evenementen

Tevens bezoeken wij diverse evenementen, zoals de Sail in Vlissingen en Amsterdam. Bent u geïnteresseerd in het bezoeken van een evenement, vraag dan naar de mogelijkheden!

prive vaartochten

Bekijk ook onze opties voor prive vaartochten!