Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot onze Prive Vaartochten.

Dit zijn echter slechts suggesties; neem gerust contact met ons op voor een vaartocht die speciaal voor u is georganiseerd.

Besloten Feest

Wilt u een besloten feest, waarbij u er zeker van bent dat u ongestoord kunt genieten? Dan is een tocht met de Miramar misschien de locatie waar u naar op zoek bent!

Huwelijksboot

Wat is er mooier dan letterlijk in het “huwelijksbootje” stappen? Denkt u zich eens in hoe het zal zijn om uw aanstaande bij de ondergaande zon ten huwelijk te vragen? Ook uw vrijgezellenfeest, uw bruidsreportage en zelfs uw huwelijksvoltrekking in een luxe, ongedwongen sfeer met een besloten kleine groep vrienden en familie kunnen wij realiseren. Vraag (ruim op tijd!) naar de mogelijkheden.

Familiedag

Samen met uw gezin of wellicht uw hele familie beleeft u een familie dag waar u het nog lang over zult hebben. Informeer naar de mogelijkheden!

Fishing and Dining

U kiest samen met uw captain een goede bestemming om uw hengel uit te gooien. Wanneer u op deze bestemming aangekomen bent en wij voor anker liggen en uw hengel is uitgegooid, kunt u genieten van een hapje en een drankje. Overleg met uw captain wat op het moment van boeken de beste visbestemming is, zodat u zo veel mogelijk kans maakt op een goede vangst!

Diving and Dining

U vaart met de Miramar naar een bestemming van uw keuze of u kiest een bestemming in overleg met uw captain. Aangekomen op deze bestemming kunt u duiken, zwemmen of een andere watersport beoefenen. Tijdens of na uw activiteiten, kunt u genieten van een lunch, een diner, of een hapje en een drankje, voordat u voldaan naar uw thuishaven terug keert.

Zeeuwse Delicatessen Arrangement

Naast Mosselen geeft het Zeeuwse water ons nog meer delicatessen. Het team van de Miramar serveert u een aan boord bereid arrangement van Zeeuwse delicatessen, terwijl u geniet van een vaartocht met allure. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en een prijsindicatie.  

Mosseltocht

Tijdens uw vaartocht met de Miramar varen we langs de Oosterschelde Kering, de Zeelandbrug of een andere typisch Zeeuwse locatie. Ondertussen geniet u van dé Zeeuwse trots: echte Zeeuwse mosselen, voor u aan boord bereid; onze mosseltocht. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of een prijsindicatie.

Champagne / Borrel arrangement

Onder het genot van een goed glas Champagne, een lekker glas wijn of uw glas gevuld met uw favoriete Whiskey varen we met de Miramar de ondergaande zon tegemoet. Het champagne/Borrel arrangement wordt vergezeld van een passend borrelgarnituur. Behalve naar de ondergaande zon kunnen we natuurlijk ook een andere bestemming tegemoet varen, vraag naar de mogelijkheden!

Zeehonden Safari

Een zeehonden safari, zo dicht bij de zeehonden was u nog niet eerder! Het team van de Miramar vaart u naar zandbanken waar de zeehonden liggen te rusten in de zon. Vanaf de Miramar kunt u de zeehonden goed bekijken en wie weet, zwemmen ze zelfs om ons heen. Deze vaartocht is leuk te combineren met 1 van onze andere suggesties en een feest voor kinderen! Informeer naar de mogelijkheden.

1 of meerdaagse luxe vaartocht

Droomt u van een vaartocht op een luxe jacht? Beleef de vaartocht van uw dromen met de Miramar. Samen met uw captain kiest u uw bestemming. Zo vaart u misschien naar Zierikzee, Vlissingen, Yerseke of Breskens! U kunt ’s morgens aan boord gaan en ’s avonds bent u weer thuis. Wanneer u een verdere bestemming kiest, varen we naar de haven van uw keuze, alwaar u de nacht doorbrengt in een hotel of accommodatie van uw keuze. De volgende ochtend vervolgen we uw vaartocht. Geen inspiratie om een bestemming te kiezen? Vraag uw captain naar een suggestie; hij weet als geen ander waar u moet zijn! Neem gerust contact met ons op om uw wensen aan ons voor te leggen.

Bovenstaande vaartochten zijn slechts suggesties.

Aarzel niet om uw idee voor een vaartocht aan ons voor te leggen;

wij bieden u een vaartocht op maat!

Voor elk budget proberen we een oplossing te bedenken. 
U wordt als een vorst behandeld, want de klant is koning. Er wordt een vaste prijs voor het  schip, de brandstof en de bemanning gerekend, ongeacht het aantal personen, met een maximum van 12 personen. Catering kan op nacalculatie of op bestelling per persoon.

evenementen

Tevens bezoeken wij diverse evenementen, zoals de Sail in Vlissingen en Amsterdam. Bent u geïnteresseerd in het bezoeken van een evenement, vraag dan naar de mogelijkheden!

zakelijke vaartochten

Bekijk ook onze opties voor zakelijke vaartochten!